Jeg har også en del bøker i hyllene, og prøver å ned antallet – men det kommer jo så mye nytt og spennende hele tiden!

Har ikke blitt så mye lesing denne uken, men jeg er godt i gang med Herscht 07769 av
den ungarske forfatteren László Krasznahorkai. Det er som nevnt i forrige helgetråd en roman på 397 sider – som består av én setning. Krasznahorkai skuffer ikke – har likt alle bøkene jeg har lest av ham veldig godt – og jeg storkoser meg med denne :-)

Håper også å få lest noen sider til i M. Il figlio del secolo – Il romanzo di Mussolini #1 av Antonio Scurati.

På øret har jeg så vidt begynt på Jimi Hendrix Live in Lviv av den ukrainske forfatteren Andrej Kurkov. Har lest tre av romanene hans tidligere og likte særlig Grey Bees, så gleder meg til denne.

Ønsker alle en riktig god helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har også M.: Son of the Century av Antonio Scurati i mitt bibliotek, men har ikke fått begynt på den enda. Ser nå at Cappelen Damm har oversatt den: M århundrets sønn av Antonio Scurati. Den er en serie på 5 bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt sant det er vanskelig å få ned. Jeg har en del bøker hjemme som jeg ikke har lest, så disse må jeg også lese utenom leselisten. Jeg har cirka halvert min leseliste fra 50 til 11, så det tenker jeg er greit, startet med dette prosjektet i fjor fordi jeg ønsket å få den mindre. Men likevel vil den jo etter hvert bli fylt opp, men så langt vil først fullføre de 11 bøkene før det blir påfyll. Ungarsk forfatter hørtes veldig spennende. Gøy med fremmedspråk også. Og veldig fint med lydbok. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenKirsten LundPiippokattamgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsensomniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeTove