Det som skjedde i Deir Yassin er også propaganda. Skal finne ut i morgen om det er samme hendelse jeg tenker på. Ny-nazister bruker Odd Karsten Tveit som kilde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Nei, massakren skjedde 9. april 1948 og er godt dokumentert av seriøse historikere. Den ble utført av styrker fra Irgun og Lehi. Irgun ble da ledet av Menachem Begin, som senere ble statsminister. Tveit har meget gode kunnskaper om konflikten, han har vært i Midt-Østen og undersøkt fakta. Hans bøker er vel verdt å lese for de som ønsker innsikt. Setningen din om ny-nazister er et useriøst forsøk på å brunskvette Tveit.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Her står det hva som skjedde i Deir Yassin med linker til videre fordypning: https://miff.no/mediedekningen/2023/04/27nrks-og-ntbs-giftige-hilsener-til-75-ars-jubilanten.htm

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg diskuterer med folk foretrekker jeg at man skriver selv, ikke poster linker. For det er å gjøre det enkelt for seg selv, for å slippe å argumentere med egne ord. Og miff er ikke de mest balanserte heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å skrive selv gjorde jeg i går. Har du ikke sett det? Odd Karsten Tveit og Pappe er hvertfall ikke balansert. Det samme med norsk media.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Poenget mitt er at den omtaler jødene slik at ny-nazistene synes at det er verdt å bruke den som kilde. Hva er useriøst med det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vennligst dokumenter konkret hva nynazistene siterer fra Tveits bøker slik at vi har noe konkret å holde oss til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det vet jeg ikke og det er lenge siden jeg hørte det. Det gjelder boka "Alt for Israel" og foreningen heter Vigrid mener jeg å huske.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da kommer vi ikke videre i den diskusjonen hvis du ikke kan huske det eller kan finne det ut. Da må du konsentrere deg om det du selv mener konkret er feil hos Tveit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtJarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav Selfors