Denne påsken gikk jeg virkelig inn for krim! Men, det resulterte i 2 avbrutte lydbøker, kanskje snart 3, og en ferdiglest som jeg leste ferdig just because.
Lydbøkene jeg har hørt litt (ca 4-5 timer) er Camilla Grebe-Når isen brister og Johanna Mo- Nattsangeren. Disse avbrøt jeg da det blir litt for mye hverdagslige skildringer mellom slagene. En refleksjon jeg gjør meg etter dette er at krimforfattere er gode på krim, men når det kommer til "fyllmassen" og karakterbyggingen, så kjeder jeg meg. Det samme gjelder for Trude Teige- Pasienten som jeg leste ferdig i går kveld. Den vurderte jeg flere ganger å avbryte, men pga stor skrift, korte kapitler og fordi den var lettlest, fortsatte jeg til the bitter end. Startet på Isprinsessen av Camilla Läckberg i går da jeg gikk tur. Tja..
Kanskje jeg skal velge en mannlig krimforfatter neste gang heller. Noe mer rått, brutalt og rett på sak?! :D Noe å anbefale?

Ja, jeg er litt skuffet over påskelektyren min.
Løpe Ulv ligger på stuebordet og venter på å bli lest. Tror jeg starter på den i dag :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så gøy med krim og avbrutte lydbøker er helt fint, det kommer jo ann på selve historien om den fenger eller oppleseren er god. Jeg får dårlig til å avbryte bøker selv, men må bli flinkere på det. Spennende med forskjellige krim. Løpe ulv er god bok synes jeg, håper du liker den og har en god påske fortsatt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenKirsten LundPiippokattamgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsensomniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine Pedersen