Kjekt med 1001 bøker du må lese før du dør og ha en ordentlig utfordring kan du si. Det er kjekt å følge sånne utfordringer. Kjekt å lese bøkene som en har kjøpt på mammutsalg. Håper du har en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kommer meg nok ikke gjennom den. Og hu jeg følger som er primus motor, legger til de bøkene som legges til UTEN å fjerne de som fjernes av han som lager denne lista. Men har lest over 40 av de fra tidligere, og det sunes jeg ikke er verst. Målet for min del er å lese klassikere og bøker fra andre steder i verden, som jeg kanskje ikke hadde funnet om det ikke var for lista.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dessverre er noen bøker umulige å komme igjennom, det handler også litt hvordan den er skrevet, fenger den leseren, er plottet bra osv. Så har man forskjellige livsstadier i eget liv, og av og til passer en bok ikke til det livsstadig en er i mens en leser den. Håper du får en fin start på uken :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalVannflaskeKaren PatriciaKirsten LundIngvild SBjørg L.Silje HvalstadHanne Kvernmo RyeStine AskeHarald KSolveigReidun SvensliAnne Berit GrønbechMonica CarlsenmgeBeathe SolbergLars MæhlumLinnEgil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenBertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG L