For å ta det siste first [tekst] (link) uten mellom, måtte ta et mellomrom for at det skulle vises. På no.librarything . com har over 500 registrert boken, men som jeg nevnte så vises det ikke om boken er registrert som ønsket eller eier av boken.

PS! På Adlibris er boken merket som utsolgt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk skal du ha, Kirsten. Den er riktignok merket som midlertidig utsolgt, men årstallet for publisering er 2024.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan også leses som om man venter på ny versjon av boken. Det ser mer og mer ut som om boken aldri har vært utgitt. Løfter er gitt om en snarlig utgivelse fra ca. 2013 flere ganger opptil 2024. Ser ut som forfatteren har møtt veggen fordi han ønsker at boken skal være like god som de andre. Så er det flyten i fortellingen han har hengt seg oppi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H