Jeg har ingen leseliste, men siden det ligger en god del bøker fra biblioteket i hylla til enhver tid, fungerer det jo som en liste, eller kanskje heller en kø, uten orden. Av og til dukker purringer opp, og i dag leser jeg for å bli ferdig med de gode bøkene før gebyrene ruller inn. Her er det bare 14 ganger lånetid på de mest populære bøkene, så da må det disiplin til. Denne helga skal jeg bli ferdig med "Krig i vår tid" av Halvor Tjønn, basert på artikler bl.a i "Dag og tid" som jeg har abonnert på før, savner den litt. Så er det "Passasjeren" av Cormac McCarthy, som virker lovende, men jeg lurer på om jeg burde lese hans tidligere bøker først. Så er jeg nær enden av Michael Connelly-maratonen, og det er også fint. Det er en stund til våren kommer, men det er allikevel tid for å så. Og ikke minst, vi får en valp i uka som kommer. Han skal hete Mio (min Mio). Alternativet var Bailey (Bailey, Bailey).Faktisk er det mange timer da de bare sover. Så det blir tid til å lese. Ønsker alle en god lesehelg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det vel også en form for leselisten på en måte jeg vil jeg. Hørtes ut som spennende bøker du leser, ønsker deg god lesning og en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag