Jeg opererer ikke med leseliste. Det er vel noe med stemninga i boka man leser nå, den setter føringer for hvilken type roman jeg velger neste gang. Grunnen er vel at jeg ikke alltid klarer å nullstille meg hvis boka er veldig god, da har jeg har en tendens til å velge noe i samme gate. ELLER stikk motsatt!
Jeg fullførte Matias Faldbakkens Vi er Fem i går. Hørte den på lydbok. Jeg tenkte på boka hele kvelden i går, og det var det første jeg tenkte på da jeg våknet i dag. Kanskje jeg trenger en dag til å fordøye den før jeg begynner på noe nytt.
Men for å underbygge min egen teori om hva det neste kan være, så tror jeg at noe av Carl Frode Tiller står høyt oppe på TBR "lista" mi :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Interresant å høre at du ikke driver med leseliste. Ja du har et poeng der, er veldig vanskelig å gå fra god bok og begynne på ny. Ja av og til trenger man litt tid å tenke over det man har lest. Håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett