Akkurat nå er leselisten på noen-og-førti bøker, og ønskelisten omtrent like stor. Jeg planlegger en del rundt årsskiftet, kjøper og bestiller bøker - og har en del liggende fra før. Et par måneder fram blir jeg nok å lese bøker jeg har, men nye bøker har en merkelig evne til å komme seg inn :)

Denne helgen leser jeg Lucy, av Jamaica Kincaid. Det er boken som leses felles her på Bokelskere akkurat nå. Jeg hadde faktisk boka før den ble valgt her, den ble innkjøpt i forbindelse med planleggingen av leseåret 2023. Jeg er nesten ferdig med den. Det er en liten bok (160+ sider). Boka er lettlest, det er en god historie, og språket er godt, med flere små perler underveis. Anbefales.

Riktig god helg alle bokvenner!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Spennende framgangsmåte. Jeg kan bare tilslutte meg det du skriver om Lucy, veldig god bok. Ønsker deg en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaSynnøve H HoelMads Leonard HolvikAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.