Jada, en riktig så fin bok, autentisk og ung; befriende og interessant. Skrevet i et direkte, stilrent språk som fikk meg til å tenke på for eksempel Helle Helle; kontrasten mellom det klare, enkle språket og det som formidles er til tider dramataisk.

Når det gjelder slutten er jeg derimot uenig med deg; den er langt i fra verken vakker eller noe annet. Tvert imot var den litt billig og klisjeaktig i en negativ betydning. Samtidig fungerer den smått provoserende og fikk meg til å tenke om den stakkars hovedpersonen at om ikke lenge vil hennes levde liv selvfølgelig innhente henne. Som mennesker kan vi nok endre og utvikle oss, men det som er tapt kan vi aldri få tilbake, i dette tilfellet et konvensjonelt liv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Veldig lettlest og greit språk. Ble ferdig med boken på under et døgn, personlig rekord. Men slutten synes jeg kom brått og uventet. Plutselig så var det bare "dett var dett". Sluttet litt for rosenrødt spør du meg. Mye er fremdeles ufortalt og boken kunne godt hatt hundre sider til. Klisjeaktig i negativ betydning, ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaNorahSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldTor-Arne JensenHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81