Jeg syns boka startet tregt, men tok seg drastisk opp etter første 100 sidene. Ikke den beste starten, men det sa bare puff, så var jeg rett og slett fortapt i boka. Jeg lo høyt flere ganger og satt igjen med særdeles godt inntrykk. Kanskje litt spesiell for noen, men jeg mener den er meget godt skrevet på en orginal måte iblandet tonn av sarkasme og fantastisk humor på grensen til det forbløffende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Og så slutten, da! Hvilken versjon velger vi å tro på selv om den er fullstendig umulig?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Las denne for mange år sidan, men hugsar den framleis. Handlinga er svært orginal! Difor vart den fengslande og lett å lesa. Verkeleg ei bok å anbefala.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg drømmer om en egen bok en den øyen han var innom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJ