Kvasi-intellektuelt tullball.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Denne hadde jeg som lydbok på øret, mens jeg gikk tur. Holdt på å sovne under en lyktestolpe, for å si det sånn.. Kjedelig innleser som man nesten måtte dra ordene ut av, og boka fenget ikke noe særlig. Ble ikke utlest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte den kjempe godt! Husker ikke lenger hvorfor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte den også veldig godt! Først og fremst fordi det var en artig og annerledes historie. Dessuten var boka godt skrevet! At den skulle være kvasi-intellektuell eller for den saks skyld intellektuell, var vel ikke akkurat det jeg tenkte på da jeg leste den.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Manden påstår den er veldig morsom, då. Så den ligg no på nattbordet, men det dyngar seg litt andre bøker oppå den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha, og så jeg som elsket den! Mulig den appellerer til sci fi-ungdommen i meg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jag hade svårt för den här boken- den blev inte utläst....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tenkte underveis at det ikke var en så spesiell bok, likte den ikke veldig godt. Men så, helt på slutten i de aller siste kapitlene, da skjer det noe som endret mitt syn totalt. Jeg gikk fra å trekke på skuldrene til å bestemt mene at dette er et mesterverk. Det var en helt ny og litt sjokkerende leseopplevelse for meg. Så jeg anbefaler å prøve å lese den ut, kanskje du opplever noe av det samme!

Om det er et litterært sjakktrekk å skrive en bok som MÅ leses ferdig før en skjønner hvor fantastisk bra den er, det er et annet spørsmål.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg syns boka startet tregt, men tok seg drastisk opp etter første 100 sidene. Ikke den beste starten, men det sa bare puff, så var jeg rett og slett fortapt i boka. Jeg lo høyt flere ganger og satt igjen med særdeles godt inntrykk. Kanskje litt spesiell for noen, men jeg mener den er meget godt skrevet på en orginal måte iblandet tonn av sarkasme og fantastisk humor på grensen til det forbløffende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og så slutten, da! Hvilken versjon velger vi å tro på selv om den er fullstendig umulig?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Las denne for mange år sidan, men hugsar den framleis. Handlinga er svært orginal! Difor vart den fengslande og lett å lesa. Verkeleg ei bok å anbefala.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg drømmer om en egen bok en den øyen han var innom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AtmanKarin BergKine Selbekk OttersenSommer1970Hilde StorkjørrenLailaOmpabopPernille GrimelandEileen BørresenEmil ChristiansenJohnny OlsenTorill Elisabeth RevheimsvarteperHilde H  HelsethLine DahleHarald KAmanda ANils PharoIngeborgBjørg Marit TinholtHeidibeaverkriekLibraritas vTonesen81Jakob Lund KlausenTjommiLinn HaugEli R. GjengstøAndreas BokleserGro-Anita RoenLena Risvik PaulsenBabynemiAlice NordliIdaTone HBenedikteTrygve JakobsenCtinaKristin F. JørgensenKikkan Haugen