For min del ble det 22 bøker i år. Jeg startet på videreutdanning i høst, så uheldigvis stjeler dette litt tid fra skjønnlitterarær lesing. Samtidig jobber jeg turnus, så en del lesekvelder går vekk der også :( Jeg er likevel fornøyd med antallet, det vitner om at jeg ikke neglisjerer skolearbeidet :D I år håper jeg på å lese det dobbelte.
Året har vært preget av nærmest utelukkende norsk litteratur. Jeg tenker at 2023 bør inneholde noen internasjonale forfattere.
Jeg avbrøt Nina Lykkes Oppløsningstildenser i går morges. Jeg ble ikke helt engasjert i den, og jeg syntes det var en litt slitsom og rotete monolog. Så, på ettermiddagen leste jeg Mìmir Kristjanssons Mamma er Trygda i ett jafs. Den gikk rett hjem!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det hørtes ut som krevende med studie og mye turnus. Håper du får lese mye bra og får et godt nyttår :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB