Jeg ble akkurat ferdig med Ambulanse av Johan Harstad. En 20 år gammel novellesamling som jeg nylig fikk anskaffet meg fra bruktmarkedet. Ble nysgjerrig på Harstad etter at jeg leste Buzz Aldrin-hvor ble det av deg i alt mylderet? som er noe av det beste jeg har lest! Intet dårligere var denne opplevelsen! Liker måten de ulike novellene er knyttet sammen ved bruk av ørsmå detaljer. Nydelig samling!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Spennende med novellesamling, den har jeg hørt skal være veldig bra, ser at du også skriver at den er bra. Håper du hadde en god helg og har god start på uken :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundTor-Arne JensenBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergNtotheaSynnøve H Hoel