Alt har gått Fredriks vei,han har en god jobb,vakker kone,barn,Volvo,hele pakka!Men så en dag han går ned trappa,står det en mann der.En voksen,liten rar mann. Han forteller at han bor i kottet under trappa.Fredrik tror først det bare dreier seg om en forvirret uteligger,men det viser seg snart at mannen dukker opp igjen og igjen,og insisterer på at han bor der! Dette en en intenst eventyr for voksne,en virkelig grøsser for voksne,og jaggu er det en litt humoristisk slutt og.To ord:Gled deg!!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg synes denne ble litt for forutsigbar og slett ikke spesielt grøssende. Oppbygningen er heller ikke ukjent innenfor denne typen bøker og/eller filmer for den del. Jeg synes at denne måten å slutte det hele på ødelegger litt. Jeg hadde nok litt høye forventninger og regner med jeg er på evig jakt etter den skikkelig grøssende boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

ja,sett litt sånn i ettertid kan jeg nok være enig i det. Det blir litt sånn at du har gledet deg så mye til en bok,og selv om den ikke er helt der den egentlig burde ha vært,så blir det likevel en fin opplevelse...men jeg heller nok til mer at jeg og sikkert mange med meg er utsultet på skikkelig gode grøsserbøker for voksne;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forventninger om en grøsser gjør nok at boken kan skuffe, men uten slike forventninger er dette en god fortelling. Marie Hermansom er en forfatter som skrur opp leselysten mange trinn for min del. Anbefaler sterkt "Blåskjellstranden", men ikke for den som vil lese krim/spenning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad Wøien