Det går sakte framover med Torgrim Eggens sin bok om Axel Jensen. Eller skal jeg si stødig..? Boka er tjukk, så det vil gå tid før jeg kan alt om Jensen :-) Leser nå slutten på boka Løpe Ulv av Kerstin Ekman. Anbefales alle som elsker god litteratur - som det er mange av!

Onsdag til og med søndag blir det nytt litteratursymposium i Odda. Hovedtemaet i år er A4. Har som vanlig tatt meg fri fra jobb ors-lør for å hjelpe til med alle mulige oppgaver. Og det blir nok en prat med noen av forfatterne i år også.

Ha en fortreffelig uke :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kjekt med å lese sakte og stødig, det kan være fint for å få med seg detaljer og nyte boken ordentlig, tusen takk for anbefaling :). Håper du får en fin opplevelse med litteratursynposium i Odda :) Håper du får en fin søndag og god uke til deg også :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du skal ikke lese for å sluke, du skal lese for å se hva du kan bruke. Henrik Ibsen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81