Litt anmasende bok, men likevel satiriske og treffende beskrivelser av vennskap når de gjør ondt. Mekanismene bak relasjonener som går på tverke blir blottlagt kirurgisk og med skarp presisjon. Venner som fases ut, som faser ut, venner som slår opp og venner som er utro.

Tankevekkende om man står ut den litt heseblesende formen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Tja, jeg er neppe i denne bokens målgruppe, men inspirert av deg og gode anmeldelser tenkte jeg at det likevel kunne være noe å hente her. Også gamle kvinner kan ha vennskapsforhold det er verdt å gå nærmere etter i sømmene. Men Isakstuens venner syntes alle å tilhøre et avgrenset sosialt sjikt og en bestemt aldersgruppe. Og jeg fant sørgelig lite av overføringsverdi.

Den heseblesende stilen var heller ikke noe for meg, men den kunne jeg ha stått ut med om innholdet hadde fenget. Noen skarpe og som du sier satiriske beskrivelser reddet 2-eren eller kanskje 3-eren …

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Uff, da.. Den var til tider hesblesende og irriterende, men jeg humret meg gjennom karakteristikkene. Mulig det plasserer meg i et spesielt alderssegment eller sosialt sjikt, men jeg kjente like mye igjen giftige tunger fra bygdedyret som fra Nordstrandplatået. Men jeg har full forståelse for at boken kan være vanskelig å like ( og kanskje da greit å legge fra seg).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken