Denne sommeren har jeg ikke lest Sommerboken til Tove Jansson, som jeg gjør noen ganger om sommeren. Det er en nydelig bok! Vel, sommeren er ikke helt over, så kanskje...? :)

Det er hjemmeferie, med et par avbrekk andre steder. Vi bor på et sted andre reiser på ferie til, og vi trives også godt her om sommeren - så da er vi her. Reise bort gjør vi på andre tider av året.

Jeg har ikke noen spesielle tradisjoner eller tanker omkring hva jeg skal lese i disse sommerukene. Jeg har en omtrentlig plan for året som sådan. Så hvis jeg skal si noe om sommeren, så er det at jeg plukker bøker mer etter lyst og ønske enn andre tider av året. De er nok litt lettere/enklere enn ellers. Så langt har det blitt overvekt av krim, et par klassikere, et par romaner og en barnebok.

  • med ønske om en fin sensommer!
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Absolutt mulig å lese Sommerboken enda. Artig at flere gjenleser denne på sommeren.
Høres fint ut å bo på et sommerlig sted. Ingen grunn til å reise akkurat da, nei.
Kanskje velger man lettere fordi vøret er lettere? Man leser kanskje mer ute og der det kan være mer støy, og trenger dermed noe som er lett å få med seg innholdet i? Ikke lett å si hva som gjør det.
En fin sensommer videre til deg også!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtothea