BOKOMTALE: Isbryter av Kristina Ohlsson. Leseeksemplar fra Gyldendal

Dette er andre bok i serien om August Strindberg. Han har flyttet til det lille stedet Kungshamn, hvor han driver en bruktbutikk i et gammel begravelsesbyrå. Brukthandelen, Strindbergs second hand, er populær og mange leverer inn varer. Axel er en av dem. August blir imidlertid veldig overrasket over det han får. En natt står sjøboden til August i brann, og det gjør også boden til Axel. Politietterforsker Maria er på saken, og det avdekkes godt bevoktede hemmeligheter, så hemmelige at noen må dø.

Jeg elsker denne serien. Historien er interessant og spennende, og språket er enkelt og lettlest. Boka kan leses frittstående, men jeg anbefaler deg å begynne med den første; Stormvakt.

Les hele omtalen min her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil