Bok nr 32 i dystopisk lesesirkel er den sjangerdefinerende klassikeren Nittenåttifire av George Orwell fra 1948. Leseperiode er juni 2022, og du leser på det språket og i den formen som passer deg.

Alle er velkommen til å være med på felleslesing og diskusjon! Diskusjonen foregår i denne tråden. Håper både nye lesere og dere som har lest den for lenge siden blir med :)

Mer informasjon om dystopisk lesesirkel her: https://dystopisklesesirkel.wordpress.com/

For min del har jeg lest boken flere ganger, men det er en stund siden sist. Jeg ser frem til å gjenoppdage den, se nye ting og dele assosiasjoner med dere. Ønsker alle en super leseopplevelse! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

En annen ting som umiddelbart slår meg når jeg gjenleser boken er hvor spennende språket er. Jeg husket hovedhandlingen, men ikke hvordan det ble fortalt. Det er mye mer beskrivelser enn jeg husket, og jeg synes de er skikkelig fine!

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (6) Varsle Svar

Huff, ja! Og da jeg leste boken da jeg var yngre skjønte jeg ikke hvorfor de godtok overvåkingen. Mens nå gir vi fra oss personlige data frivillig i hytt og pine.

Jeg googlet Facebook og nineteen eightyfour, og skummet artiklene jeg fant. Nesten ved hvert utviklingssteg av FB har en eller annen journalist skrevet at NÅ er vi der boken beskriver, så ille er det. Og så bare fortsetter det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har jeg lastet ned en gratis lydbok fra audible.uk med Animal Farm & 1984 og oppleser Stephen Fry. Gleder meg til et gjenhør med denne :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Fantastisk! Ante ikke at selveste Fry leste inn disse 😊❤️

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Inger-LiseJan-Olav SelforsNorahReneteEllen E. MartolLilleviConnieEivind  VaksvikFriskusensvarteperAskild GjerstadEgil StangelandToveCtinaRonnyLailaKarin  JensenCarine OlsrødAlice NordliBjørg Marit TinholtJan Erik OlsenHilde H HelsethCamillaStine SevilhaugBerit RTjommiHarald AndersenHeidi BAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRufsetufsaCecilie EllefsenLilith NagelTheaAntheiaFrank Rosendahl SlettebakkenOdd HebæksiljehusmorRune U. FurbergHarald KAnne-Stine Ruud Husevåg