Da har undertegnede kobla inn "den litterære firehjulstrekken"! Boka Den Grønne Øya av Gert Nygårdshaug var umiskjennelig... Nygårdshaug. For de av dere som har lest trilogien om Mino vil også denne falle i smak. Kasta meg så på Piken På Toget av Paula Hawkins. Den går under kategorien triller - noe jeg vil protestere litt på. I mitt hode manglet denne boka en ekstra nerve som kun noen få hendelser kunne gitt. Ikke for det, boka er fantastisk skrevet - men det siste elementet mangler. Så tilbake til gamlelandet, bygde-Norge. Lars Mytting sin debut Hestekrefter er en herlig litterær tur inn i en verden av gamle biler, endringene som også skjer utenfor byene - og liten dose kjærlighet. Jeg ble så begeistra at jeg fant Svøm Med Dem Som Drukner av samme forfatter. Der er jeg nå.

Har gode muligheter til å lese for tida, både før leggetid og via bussreiser til og fra Odda på hele tre timer. Tjenestegjør i lagmannsretten i Bergen, så det er veldig fint å koble av med ei bok og lite støy rundt seg.

Håper dere får ei strålende helg og uke :-)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Misunner deg å lese «Svøm med dem som drukner», for første gang. En stor favoritt hos meg som jeg garantert skal lese igjen bare jeg får tid mellom alt det andre jeg leser.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ah ja trilogien som jeg aldri fortsatt på. Jeg likte veldig godt Piken på toget, men det er veldig mange år siden, så det er interresant det du skriver om boka.

Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethmgeTine VictoriaIngunnJNinaIvar SandStian AxdalKirsten LundBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenBjørg L.Torill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahEllen E. MartolAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWang