Ikke så mye vil jeg tro...

Jeg har alle Harry Potter bøkene, og en del av "ekstrabøkene" også. Planen er å ha alle i bokhylla, så da kan du vel si at jeg samler på dem.

Jeg har også rundt 40 Agatha Christie bøker, som jeg har kjøpt på bruktbutikk for ca 6kr hver :D. Der kjøper jeg også Frøken Detektiv og Hardyguttene når de får inn nye (gamle) bøker. Så du kan si jeg samler på det og :)

Ellers synes jeg Collector's Library bøkene er NYDELIGE, og planlegger å skaffe flere av disse etter hvert :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Er det flere ekstrabøker av Harry potter en "Skalden Skurres Historier." ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har en bok som heter Barry Trotter and the Shameless Parody, som er en til dels morsom parodi, men orket aldri å lese den utover 10-20 sider (jeg mener, du kødder ikke med Harry Potter, altså).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tenkte på "Fabeldyr og hvor de er å finne" og "Rumpeldunk gjennom tidene".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

lesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten Lund