Jeg leste denne boken etter å ha fått den i gave av en god venn. Jeg har sett den i absolutt alle tenkelige utsalgssteder, så jeg hadde mine forventninger. Det siste som mangler et at Jehovas vitner byr dem frem på døren. Jeg ser kritikerne bruke ord og vendinger som virkelig var med på å skru opp temperaturen, "lik en vill koala som tar kvelertak på en struts". :)
Handlingen er bra. Den er i og for seg original og det legges mye vekt på at forfatteren har samhandlet med en ledende sjakkekspert. Det gir jo saken litt piff. Jeg sliter litt med karakterene. De kunne godt vært dypere, og flere ganger tok jeg meg selv i å irritere meg over unaturlige dialoger. Språket, samhandlingen og utstrålingen karakterene imellom kunne vært mer differensiert. Niesen min på 5 år lager mer mimikk og personlighet når hun leker med og stemmegir de forskjellige dyrene i zoosamlingen sin. Når selve "hypen" er at dette skal være noe originalt, kunne de tatt det lengre. Men ja, det er en god bok. For den som vil ha noe lekent tidsfordrive, kan jeg godt anbefale den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Pernille GrimelandHelena EMcHempettSol SkipnesTor-Arne JensenMads Leonard HolvikDinaVibekeMaria HusefestAnn EkerhovdHanne Kvernmo RyeGrete AastorpHarald KPiippokattaCarine OlsrødVannflaskeNina J.B.RufsetufsaJohn LarsenTore HalsaPilarisKjerstiChristoffer SmedaasIngunn SSissel ElisabethTorill RevheimMarianne  SkageIngvild STone SundlandTanteMamieTore OlsenReidun SvensliJan-Olav SelforsDolly DuckMargrete Dyvik CardonaJulie StensethDannyDaffy EnglundKristin LandmarkTine SundalTurid Kjendlie