Denne uken har jeg hørt ferdig Min skyld - en historie om frigjøring av Abid Raja som lydbok. Han leser boken selv, og han er lett å høre på. Jeg hører vanligvis lydbok når jeg er i stallen å møkker, men vi har hatt så mye fint vær i det siste at hestene har bare stått ute. Dermed måtte jeg til å rydde og kaste litt gammelt høy og annet rask etter vinteren. Syns det er lettere med lydbok om jeg samtidig er i aktivitet.

Jeg har i tillegg fått tak i 304 dager av Simon Stranger på biblioteket. Den har vært mye utlånt så jeg var kjapp til å ta den med da jeg oppdaget den i hylla. Det er en sterkt bok og jeg liker hvordan han også forteller om Afghanistan i historisk perspektiv. Jeg regner med å lese den ut i helga, men dette er ikke en bok jeg blir ferdig med med det første.

Ønsker dere alle en fin helg, håper dere har like fint vær som vi har her på Sørlandet,

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Lydbok i bevegelse er ganske grei ting, da får en gjort ting, men samtidig har en tid å lytte og få med seg en bok, veldig fin måte å få bli ferdig med en bok med. Gøy med å finne en bok som ellers har vært mye ut av biblioteket.

Håper du får en god helg og ja det ser ut som godt vær her i hvert fall :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeThea