Jeg ble litt skuffet over denne, faktisk. Muligens fordi forventningene var skrudd så høyt opp av all den positive omtalen boka har fått. Boka er underholdende, bevares, men noe annet skulle jo bare mangle når man har med en krimroman å gjøre. Likevel hadde jeg forventet meg mer etter å ha lest de gode anmeldelsene.
Det begynner veldig bra. Plottet er spennende og uvanlig, personbeskrivelsene er vittige, og det legges opp til en skikkelig røverhistorie. Bare så synd at forfatteren ikke klarer å holde farten og spenningen oppe. Boka mister en del av drivet, og den delen av fortellingen som handler om årene forut for bokas hoveddel er både langdryg og ikke spesielt interessant skrevet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

[ Slettet av bruker ]

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag