Gripende bok som bl.a tar for seg den tragedien det er for mødre å føde jentebarn i Kina. En følge av Kina`s ettbarns politikk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja jeg leser den for tiden. Den er sterk! og veldig smertefull. Anbefales. Man lærer mye om kulturen i Kina gjennom bøkene til Xinran.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den fikk jeg lyst til å lese. Jeg har lest en annen bok av henne: "Stemmer i natten", som er kinensiske kvinners historier fortalt til forfatteren da hun ledet sin eget radioprigram i Kina. Anbefales, hvis du ikke allerede har lest den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest den, men Xinran snakket jo om sitt programm "Stemmer i natten" flere ganger i "Tapte døtre", så dette er nok en bok jeg kommer til å lese etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett