«Beste bok»

Takk til alle som deltok i den første avstemningsrunden. Og takk for gode innspill til hva vi gjør videre. Det enkleste er å utarbeide en kortliste over boktitler som fikk minst to stemmer. Av Steinbeck går Øst for Eden videre. Saramago fikk to stemmer, men for to forskjellige bøker, så her er jeg i tvil. Bør én av dem gå videre?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Du vil ikke la de med en stemme gå videre da??
Nå har ikke jeg oversikt over hvor mange det gjelder; er enig i å begrense antallet bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da ville alle kunne stemme som i første runde. Det ville ikke gi noen avklaring om hva som er bokelskeres beste bok for tiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg trekker forslaget. Støtter deg/dere som mener at en bok må ha fått minst to stemmer for å gå videre.
Ser frem til en ny avstemning 😊

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I opptellinga mi kommer jeg til 59 titler. Greit nok å ta ei avstemning blant alle disse, men jeg har en mistanke om at det stort sett vil være de samme deltakerne i ei ny avstemning som i den første, og dermed er vi vel like langt? Jeg vil fortsatt stemme på Klosterkrønike og du på Ricardo Reis. Jeg vil fortsatt , som den eneste, tviholde på Dsjamilja og Margfolket. Med mindre vi kan mobilisere en god del flere "velgere", vil neste runde ikke bringe store forandringer, tenker jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med Lillevi. Vi kan ikke "rigge" valget. Synd med Saramago, men han må vi nok ofre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var da et dilemma med Saramago. Så vidt jeg har oppfattet, er Marit og jeg blant hans største fan her inne og har lest alt av ham. Men så har vi altså hver vår favoritt! Mitt svar på spørsmålet ditt er nei :-), skjønner at du da ikke kan gjøre unntak for en forfatter :-)

All ære til deg Harald som går løs på en ny runde og med et justert opplegg. Jeg tror dette kan bli veldig bra! Hele prosessen er så inspirerende og tankevekkende.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogika