Alba og Ellen er på juleferie hos onkelen sin og han har kjøpt et gammelt miniatyrhus som de setter på rommet til jentene. Men hvem er det som tenner opp i den ørlille kakkelovnen inne i dukkehuset om natten?! Og hvem er det som snakker - kommer stemmene fra dukkehuset? Og ikke minst - hvem er det som legger den lille steinnissen i sengen til Ellen, den som Alba er helt sikker på at hun satte bakerst i spiskammeret kvelden før? Det brygger opp til et skikkelig uvær og det snør både dag og natt, så mye at det slett ikke er sikkert at mor og far kommer seg frem til jul.

En skikkelig grøsser for ungdom! Jeg fikk gåsehud underveis faktisk! Kristina Ohlsson skriver stort sett veldig gode grøssere for ungdom og denne er en av de beste etter min mening!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie