Dør ikke Paolo, den eldste sønnen, ung?

I kapittel 7, Fyrstens død, reflekterer fyrst Fabrizio:
"Hvorfor ville aldri Gud la noen få lov til å dø med sitt eget ansikt? For slik går det med alle, en dør med en maske for ansiktet; også de unge; også den soldaten med det tilsølte ansiktet; også Paolo, da han ble løftet opp fra fortauet med et fortrukket og krenket ansikt, mens folk løp gjennom støvet etter hesten som hadde kastet ham av." (Side 196, Den norske bokklubbens utgave)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, du har sannelig rett: Midt i avsnittet gjør fortelleren det av med Paolo, som jeg nok har forvekslet med den yngre broren Francesco Paolo, som nevnes som høyst levende i samme avsnitt. Hvem er så faren til barnebarnet Fabrizetto som også er til stede ved dødsleiet?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEmil ChristiansenTone SandvikCathrine BoreKarin  JensenReidun SvensliLars MæhlumSolveigKarin BergPiippokattaPerSpelemannTore OlsenIngunn SCathrine ØTine SundalHarald KVannflaskeHanne Kvernmo RyeHilde Merete GjessingNinaFindusLailaHildalpakkaDolly DuckRufsetufsaGrete AastorpHildeGunn DuaasKorianderHeleneKristine LouiseArne SjønnesenLars Johann MiljeChristofer GabrielsenReadninggirl30Akima MontgomeryflaEvaHilde Vrangsagen