Til Aqil Zamir
Personlig agenda?
Eller forfølgelse av Beente Adam? Hennes frykt er berettiget, siden "folk" sporer / stålker forfatteten på nett og Gud vet hvor.
Så du er en mannlig slektning av forfatteren, som er blitt krenket av fhennes ord. Som nå er.ute etter å hevne din krenkede ære?
Beente Adam er psedonym...... Brukt alle krefter på å lete frem akkurat hennes bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det eneste du klarte å ta ta fra hele innlegget mitt var "personlig agenda". Det at hun sammen med ektemann er offentlig tiltalt, og er nabo og besøker de familiemedlemmene som hun "gjemmer seg for" spiller ingen rolle. Jeg har ingenting med disse personene å gjøre, jeg holder avstand til slike folk. Jeg er ikke nevnt i boken engang, fordi jeg har ingenting med dem å gjøre. Så jeg har ingen personlig agenda. Jeg kaller en spade for en spade, hele boken er fri fantasi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt Elin