Fortsatt god bedring til deg, godt det ikke var covid. Det har ikke blitt mye lesing her den siste uka. Jeg er også hjemme og er syk for tiden, og leselysten har ikke vært tilstede. Når jeg leser noe, så leser jeg litt videre i Gullivers reiser. Jeg har også plukket fram A Christmas tree, av Dickens, og årets Juleroser. Her snør det så flott nå, og jeg skulle ønske det varslede mildværet ikke kom, sånn at snøen hadde blitt liggende en stund. Ønsker alle en fin helg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Masse masse god bedring. Gullivers reiser som jeg husker er en veldig bra bok. Koselig med litt Dickens. Håper du får en god helg og god bedring :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAjiniakraAnne Berit GrønbechToveElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn SHarald KTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Kari ElisabethAmanda ATanteMamieEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlaging