Som nevnt under linken for sesong-lesing Halloween, så har jeg lyst å se om det er flere som leser bøker som passer til sesongen vi er i nå. Hvis du ikke har tenkt noe spesielt over det, så kanskje får du noen ideer/tips her.

Jeg leser nok fler enn disse,men nevner bare de som har med advent/jul å gjøre. Disse har jeg planer om å lese nå i desember:

Juletreets historie av Bernd Brunner.
Hjem til jul av David Baldacci.
A christmas carol av Charles Dickens.
Stargate, en julefortelling av Ingvild H. Rishøi.
Julegleder 2021, et julehefte for hele familien utgitt av Bokklubben.

Har du noen planer?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Så kjekk tråd du har lagt. Jeg leser nå Julegrisen av J.K Rowling. Har planer å lese Tre menn til Vilma av Gudrun Skrettning og har som tradisjon å lese et speil i en gåte av Jostein Gaarder. Ønsker alle en god adventstid.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Koselig med tradisjoner! «Julegrisen» kan nok fort havne under juletrær i mange år fremover. God advent til deg og!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var denne uken på bok og kaffe på biblioteket og der leste de høyt starten på Ingvild H. Rishøi:"Stargate". Det er en moderne julefortelling og jeg likte veldig godt det som ble lest så jeg kommer til å lese hele...men det er lang venteliste så det blir nok etter jul jeg kan fullføre den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den er det nok mange som leser nå ja! På instagram ser jeg den «på annethvert» innlegg. Jeg har kjøpt den som månedens bok i bokklubben.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om jeg kommer over julebøker i løpet av året så legger jeg de til sides i en liste som jeg tar fram rundt jul. Dette året er det kun to bøker i lista, en roman og en med noveller. Tre menn til Vima er en bok som stadig dukket opp som forslag, så jeg har bestemt meg for å gi den en sjanse. Greit med noe lettlest å slappe av med innimellom. I tillegg er jeg veldig gla i bøkene til Levi Henriksen og ofte leser jeg bøkene hans rundt jul. Derfor passet det bra i år at jeg ikke har lest Når plutselig en natt enda. Julenovellene hans griper tak i meg og jeg gleder meg til å besøke Skogli en snartur på julaften.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så lurt! Jeg har ikke lest noen ting av Levi Henriksen enda. Var ikke klar over at han har skrevet egne julenoveller!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I år tenker jeg å lese:
Dickens, A christmas tree
Juleroser, med Herborg Kråkevik som redaktør
Jul i Bakkebygrenda, av Astrid Lindgren

Jeg ligger litt etter med andre leseplaner på tampen av året, så det blir ikke tid til å lese lengre bøker om julen i år.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fint å få smetta inn noen koselige julehistorier mellom det andre man leser!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jan-Olav SelforsYvonne JohannesenHegeBente NogvaHelge-Mikal HartvedtsvarteperTone Maria JonassenMcHempettHarald KLilith NagelJulie StensethIngunn STor VinterTove Obrestad WøienVibekeKristine Louiseingar hRuteressKristin71ArveConnieRandiAMette-MRufsetufsaVannflaskePernille GrimelandIngeborg Kristin LotheChristofer GabrielsenMarie ØstvoldTorTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLilleviReidun GranbergEirin EftevandElin FjellheimTurid Kalvatn SchøyenPirelliSynnøve H HoelStine Aske