Dette var en fin leseopplevelse som fikk meg til å tenke mye. Som andre har nevnt fortelles historien fra en revs synspunkt, og det var kanskje det mest spennende her. Hvor viktig lukter er. Man kan lese i en fagbok at rever er avhengig av luktesansen sin, men kun en skjønnlitterær beretning kan få meg til å forstå hvordan det er å sanse verden gjennom lukt. Det var veldig fascinerende.

Når det gjelder menneskene og dynamikken der, så er jeg glad for å få observere dem fra avstand. Jeg ville blitt sprø hvis en av dem hadde jeg-perspektivet. For det er en ganske fæl tilværelse de er fanget i!

Jeg synes jeg kan sanse verdenen, den er så levende beskrevet. Og det liker jeg veldig godt i bøker. Jeg lurer selvsagt på hva som skjer videre, men er litt redd for å få vite det.

Noe jeg har lært i denne lesesirkelen er at jeg digger relativt korte bøker som bygger verdenen sin godt. Som denne, Aksel Selmer Ekspeditøren og Hilsen Ruth av Ingrid Tørresvold. Bøkene er kjempeforskjellig, men det er på en måte den samme kvaliteten jeg liker ved dem :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit Tinholtkntschjrld