Takk for et langt og interessant innlegg! Jeg har nå kommet omtrent halvveis i boka. Jeg synes den er interessant, men har ikke helt blitt begeistra enda. Litt for mye filosofiske betraktninger for meg. Som du sier vil doktoren raskt få oss til å få et negativt inntrykk av Gegorius. Kanskje vil forfatteren og gi oss et negativt inntrykk av doktor Glas, jeg sitter i alle fall igjen med det?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det virker som han ikke har særlig høy selvfølelse, og dermed kanskje nedvurderer seg selv? Han synes han er stygg og holder heller ikke igjen negative og kontroversielle tanker i dagboka, som vel er den eneste han tør å åpne seg for.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og det kommer vel etter hvert fram at doktor Glas heller ikke har så godt inntrykk av seg selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Eirin EftevandNadira SunsetStinkerbellFrode Øglænd  MalminTone SundlandKirsten LundEmil ChristiansenTone SandvikCathrine BoreKarin  JensenReidun SvensliLars MæhlumSolveigKarin BergPiippokattaPerSpelemannTore OlsenIngunn SCathrine ØTine SundalHarald KVannflaskeHanne Kvernmo RyeHilde Merete GjessingNinaFindusLailaHildalpakkaDolly DuckRufsetufsaGrete AastorpHildeGunn DuaasAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenKorianderHeleneKristine LouiseArne SjønnesenLars Johann Milje