I de korte omtalene jeg leste i forkant virket det som det var tvil i boken om fuglen var ekte eller ikke. Det var overraskende å se hvor konkrer fuglen var i boken. Hva tenker dere om det?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg hadde ikke lest noen omtaler i forkant og visste ikke at det var en diskusjon. Mens jeg leste, gjorde jeg meg ingen tanker om at den ikke var ekte. Jeg leser en del fantasy og vet ikke om jeg er farva av det? Jeg tenkte nemlig at Regnhegren faktisk er som beskrevet. At det finnes en slik fugl gjemt et sted, og at den dukker opp bare da det er behov for den..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin