Da var gjenåpningen helgen for Norge i hvert fall, spennende tider i vente, men tror mange har vært veldig klare for det? Jeg krysser alt for at det går bra og gleder meg til en mer normal hverdag.

Jeg leser for øyeblikket My life as a cat av Carlie Sorosiak og begynt på The Song of Achilles av Madeline Miller.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en fortreffelig helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 11 svar.

it was awesome reading it. I’d like to write like this too-thanks for sharing this wonderful post.
click here: satta king 143 guessing forum

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det blir spennende tider nå når Norge har åpnet opp igjen. Foreløpig nyter jeg det fra avstand, og er glad for det.

Akkurat nå leser jeg Om skjønnhet, av Zadie Smith. Dette er månedens bok i En slags bokklubb.

Nrk sa om den: 'Det er strålende komedie, full av ironisk morskap over hvor vanskelig det kan være å spille en annen rolle i livet enn den du egentlig var tiltenkt, hvor vrient det kan være å bli en av de andre – uansett om du vil aldri så gjerne. Zadie Smith er morsom, klok og ikke minst infam. De som husker 80- og 90-tallets pakistansk-britiske sjefshumorist Hanif Kurieshi, vil vite å sette pris på Zadie Smiths utlegning av skjønnheten i all dens gru.'

Så langt, så bra :)
Ønsker alle en fortsatt fin helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er helt ok med avstand også en tar det som det kommer de neste dagene tenker jeg. Om skjønnhet har jeg lest, jeg likte den veldig godt. Den har et kritisk blikk på ting i samfunnet synes jeg, men samtidig utrolige gode skildringer og ja rett og slett en god bok. Håper boken faller i smak hos deg også og at du kan kose deg med den :)

Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fortsetter italienskoppfriskningsprosjektet. Etter Napoli-kvarteten har nå gått løs på La vita bugiarda degli adulti / Voksnes løgnagtige liv – også av Ferrante, men denne har jeg ikke lest/hørt før. Koser meg :-)

På Kindlen har jeg Skjønne verden, hvor er du av Sally Rooney, som jeg regner med å bli ferdig med i dag. Neste ut blir Svanesang, den nye til Nikolaj Frobenius, tror jeg.

Er også i gang med Den siste overlevende er død av Mattis Øybø og lydboken The Miniaturist av Jessie Burton og – får se om jeg kommer videre i en av dem.

Fortsatt god helg, alle!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt med språkoppfriskning og wow at du leser på original språket, må jeg si. Hvordan er den nye boka til Rooney faller den i smak? Spennende. Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er jeg ferdig med Skjønne verden, hvor er du av Sally Rooney. Brukte lang tid på å komme inn i den. Likte romanen, men ikke like godt som Alle andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke mye å bidra med i dag men skriver allikevel noen linjer for tenk om ingen kommer med noe og du går lei!!! :)))
Jeg leser Patrick Modiano nyeste " Usynlig blekk" helt umiskjennelig ham og jeg beveger meg rundt i hans Paris på leting etter hva som skjedde med Noëlle...elsker bøkene hans!
Avslutter nok i dag, snufs..
Det ligger nok en tynn bok på vent som jeg er nysgjerrig på etter å ha hørt om den på åpen bok i våres. Madame Nielsen:"Den endeløse sommeren". Dansk samtidsforfatter. Begynner nok i kveld.
Ha en kjempefin helg i et friere land!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Spennende å bevege seg med litteratur i gjennom land og andre byer. Ser ut som du har noe å bidra med. Er Modiano en favoritt av deg? Jeg har lest en bok, men ble ikke helt over måen, men endte vel opp med å like den middels.

Kjekt med tynnere bøker også, ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg er veldig glad i hans bøker og måte å skrive på. Han skriver om samme tema gang etter gang men han gjør det så genuint bra at jeg aldri går lei. Leste en her inne som kommenterte på en av bøkene at har man lest én har man lest alle men for meg er det helt omvendt: har man lest én VIL man lese alle! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du en favoritt eller to som du vil anbefale :)?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg anbefaler 2 jeg... "Gater i mørke" og "Dora Bruder"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenHilde VrangsagenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari Merete