Nok en gripende og spennende bok fra Öland av Johan Theorin. Nå får vi bare vente i spenning på bok nr. 4 - sommerboka!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg syns det var en god og veldig spennende begynnelse på denne boka. Jeg raste gjennom for å få vite hvordan det kom til å gå. Har likt Nattefokk best av de tre, gleder meg til nummer fire kommer

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Endelig skal jeg lese denne som den siste av tre.... Gleder meg vanvittig!! Også gleder jeg meg veldig til sommerboken kommer. Fantastiske bøker. Lever meg helt inn, glemmer tid og sted og klarer helt fint sitte med nesen i boka leeenge:-) Nå har ungene og bedre halvdel fått siste nye super mario til Nintendo Wii. Så håper nesten på regn i helga...hehe

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ble litt skuffet jeg. Men hadde (for)store forventninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er vel ikke noen typisk krimbok heller. Men alt rundt, stemningen, menneskeskjebnene og relasjonene de har til hverandre gjør den til noe mere synes jeg! Det er jo allikevel grusomme hendelser her!Jeg får veldig lyst til å ta bilen og kjøre rundt Öland. Det har jeg gjort med Gotland og det var helt fantastisk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! Tenkte akkurat som du, at Øland må være verdt et besøk. Spennende å dra rundt å se på de ulike stedene han beskriver!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han sier selv at han ikke skriver tradisjonell krim men heller relasjonsromaner. Jeg tror det er derfor jeg liker bøkene hans så godt, for jeg er ikke noe stor krimfan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei han skriver ikke noe typisk krim og som i de to andre bøkene skjønner man at Öland er en plass nært hans hjerte. Men terningskastet jeg ga denne gangen la seg under de to andre bøkene.
Men en dårlig bok var det ikke :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig! Johan Theorin er min krimfavoritt og Gerlof er min krimheltfavoritt. Gerlof liker å gruble og pønske ut løsninger på mysterier, og har i følge Theorin "den livserfaringen som behøves". Gerlof er en stillferdig helt - skarp som en detektiv og modig, selv om det å være over 80 år skaper en del naturlige begrensninger. Han er nok hovedgrunnen til hvorfor jeg elsker Johan Theorins bøker. Theorin har så nydelige karakterskildringer og så fin stemningen i bøkene sine. Gleder meg til den siste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe Solbergritaoline