Enig i at Bokelskere er det beste stedet for bøker og diskusjon/omtaler av bøker! Men, Goodreads er ikke så verst de heller :) Ang. e-post så er det bare å slå av disse i innstillingene for kontoen man lager. De fleste norske bøker finnes i databasen deres nå, og det er mange bra grupper å bli medlem i hvor bøker diskuteres.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Når det gjelder diskusjonene her må jeg si det har blitt litt dødt i årenes løp. Hovedårsaken til at jeg slettet Goodreads (joda, jeg sIo såvisst av varslene!) var at jeg syntes systematiseringen var tungvinn og uoversiktelig, noe av det var nok grafikken og (dengang) litt lite tilpasset de som ikke bruker pc, bare smarttelefon. Jeg har i hvert fall hauger av bøker som ikke fantes i databasen deres, så jeg ble lei. Det var også en masse "mas" sosialt som jeg ikke syntes var interessant.

Så da endte jeg opp med å la være å slette profilen min her ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe Solberg