Noen som har erfaring med apper som kan brukes tilsvarende Bokelskere? Først om fremst for å registrere og kategorisere leste bøker, men evt også diskusjoner mm.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Eg bruker CLZ Books. Ein fantastisk app, der ein har full oversikt over egne bøker. Har brukt den eit par år, og er storfornøyd med den. Veldig enkel å bruke når ein først er blitt vant med den.

NB: Den er ikkje gratis, men for min del er den vel verdt pengene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

StoryGraph kan også være verdt å sjekke ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe. Hadde Goodreads og sletta den. Anbefaler å slå av varsler og IKKE få dem på epost - de maser noe så inn i granskauen...

Hver sin lyst og smak, Goodreads har brukbare fora, men noe uoversiktlig boksamling. Til tider kjipt å legge inn norske bøker pga internasjonal/ hovedsaklig engelsktilpasset.

Bokelskere er blandt de aller, aller beste online databaser - uvurderlig når man står ved -% salgsbordene i bokhandelen og ikke husker eksakt hvor man har hull i samlinga.

Som offline database uten debatt og til personlig bruk MÅ jeg bare nevne en fantastisk app for den som er interessert: Memento. Med bare en kort bolk for å sette seg inn i hvordan appen kan bygges opp, kan man enkelt skreddersy databaser nøyaktig slik man selv vil ha dem, uten poster man aldri har bruk for og man har dem gratis, de kan eksporteres og sikkerhetskopieres og fylles til og med med bilder og nettlenker. Knallappen sin, det.

Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig i at Bokelskere er det beste stedet for bøker og diskusjon/omtaler av bøker! Men, Goodreads er ikke så verst de heller :) Ang. e-post så er det bare å slå av disse i innstillingene for kontoen man lager. De fleste norske bøker finnes i databasen deres nå, og det er mange bra grupper å bli medlem i hvor bøker diskuteres.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når det gjelder diskusjonene her må jeg si det har blitt litt dødt i årenes løp. Hovedårsaken til at jeg slettet Goodreads (joda, jeg sIo såvisst av varslene!) var at jeg syntes systematiseringen var tungvinn og uoversiktelig, noe av det var nok grafikken og (dengang) litt lite tilpasset de som ikke bruker pc, bare smarttelefon. Jeg har i hvert fall hauger av bøker som ikke fantes i databasen deres, så jeg ble lei. Det var også en masse "mas" sosialt som jeg ikke syntes var interessant.

Så da endte jeg opp med å la være å slette profilen min her ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset om Memento. Jeg har brukt Goodreads etter at Amazon nedla Shelfari. Den ser ut til å ha mange norske brukere, slik at det ikke er noe problem å legge ut omtaler av norske bøker på norsk. En styrke er at du kan legge ut en bok i flere kategorier, slik at det blir større muligheter for å bruke et mangfold av merkelapper. Men som flere her trives jeg i øyeblikket godt med Bokelskere.no. Britiske Financial Times har en Facebook-side for lesere av bøker om samfunn, ledelse og økonomi - om det hører til interessefeltet ditt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Goodreads :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila