Etter mitt syn infridde boka til mine forventninger. Har lest alle de andre bøkene hans, men de de to siste jeg leste var den digitale festning og iskaldt bedrag, som er to bøker som for meg var tunge å lese. Men akkurat nå sitter jeg igjen med en herlig følelse, for synes virkelig Dan Brown har gjennom Det tapte symbol klart å bevise hvorfor han er den verdenskjente forfatteren han er i dag.

En bok jeg virkelig vil anbefale å lese. Jeg satt hvertfall som klistret!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eg gler meg til å lesa denne boka. Er den like god som Da Vinci-koden og Engler og Demoner, så jess, då gler eg meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg likte Engler og demoner desidert best...leste boka medan eg var på i Roma på tur...morosmat å vandre rundt og sjå stadene der handlinga gjekk føre seg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudAud- HelenGrete AastorpTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne Dahl