Refrenger. Pedro Carmona-Alvarez.

Det er noe eget med multikunstnere. De har en stor evne til å observere, prosessere og levere. Levere i forskjellige uttrykk.
Pedro er oversetter, flerkulturell, forfatter og musiker. Han flykta fra Chile sammen med familien, og bare det gir jo store inntrykk, når han så også vokser opp ned flere kulturer, masse bøker og musikk, har han mye kunnskap, innsikt og fyren har heldigvis gode rytmiske formidlingsevne - både i skrift og musikk.
I denne boka tar han oss gjennom mye av livet ditt, om hvem som har inspirert osv. Noen av forfatterne var ukjente, men utrolig interessant å lese om hans tilnærming til hans spesialområde; tekstene til Leonard Cohen, Bob Dylan og Bruce Springsteen. Her var det mye snadder.
Så forresten filmen "Blanded by the light" på Netflix i går. En film om en pakistaner i Luton som gjennom The Boss sitt tekstunivers. Basert på en virkelig historie.
Bøkene til Pedro anbefales på det varmeste. Likeså musikken til alle overnevnte og filmen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnne-Stine Ruud HusevågIngunn SBenedikteBenedicteHilde Merete GjessingIngunnJVannflaskeRufsetufsaLisbeth Marie UvaagAnne Berit GrønbechBerit RLilleviAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngeborgBjørg Marit TinholtToveKirsten LundCamillaHege LGodemineJulie StensethAlice NordliBjørg L.Christoffer SmedaasStig TCamillaLinda RastenReidun SvensliVibekeandreas h. o.HeidiDemeterAud- HelenJohn LarsenReadninggirl30Thomas Røst StenerudIngeborg GBeathe SolbergHanne Kvernmo Rye