BOKOMTALE: Den store boken om vitaminer og mineraler. Leseeksemplar fra Lille Måne

Jeg har stor tro på (og erfaring med) at man trenger tilskudd av vitaminer og mineraler i hverdagen. Man får i seg mye via kostholdet, men ikke nok - selv ikke de som spiser et "vanlig sunt kosthold" får i seg nok av alle de viktige stoffene som vi trenger. Mye mat er bearbeidet, og viktige næringsstoffer har gått tapt underveis. Får man for lite av noen stoffer, kan det føre til helseplager.

Denne boka synes jeg var veldig fin. Her står det fint forklart om det du trenger å vite om de fleste vitaminene og mineralene. Passer for alle som er interessert i egen helse.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken