BOKOMTALE: Elskeren av Helene Flood. Leseeksemplar fra Aschehoug

Rikke og Åsmund flytter inn i en idyllisk firemannsbolig på Tåsen sammen med de to barna. Dette virker å være drømmeboligen, og de blir raskt kjent med naboene. Kanskje litt for godt kjent? Plutselig blir mannen i andre etasje funnet drept. Det har ikke vært innbrudd og låsehistorikken på den elektroniske låsen viser ingenting unaturlig. Kan det være en av naboene som står bak mordet?

Dette er forfatterens andre bok. Jeg leste den første for to år siden, og husker at jeg likte den godt. Forfatteren slår til igjen. Denne gangen med en enda bedre historie. Dette er en kjempegod psykologisk krim som du må lese!

skriv lenkebeskrivelse her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl Bakken