Jeg er fortsatt ikke overbevist av bøkene til Neil Gaiman (eller Terry Pratchett). Problemet for min del er at det skjer så alt for mye på engang. Alt for mange tråder å holde fast i. Neverwhere er en book som handler om å åpne dører til "under-London" hvor muligheter og fare truer ved hvert gatehjørne. Det er også veldig farlig å krysse bruer uten en ordentlig guide! Metro stasjoner eksisterer der hvor de ikke hadde eksistert i "over-London". Konseptet er forsåvidt trollbindende, men mange karakterer og vesener å holde styr på. Det er mulig og overkomplisere en bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Einig i at det ikkje var ei god bok, men mange karakterer samanlikna med anna fantasy? For min del trakk det ned at den er overtydeleg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har kommet ut ekstremt mye innenfor fantasy/science-fiction så det begynner å bli vanskelig å finne på nye karakterer. I tillegg skal de være mulige å relatere til. Jeg er ganske ny til Neil Gaiman's verden og måten han skriver på; så lant så har jeg lest/hørt på lydbok hvor jeg er fornæyd med en bok og ikke så fornøyd med (denne) andre boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeVidar RingstrømHarald KJBTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TNina J.B.PiippokattaGrete AastorpHeidiRandiHeidi Holtan