Ut fra de innleggen fra oss andre som lar lest ut boka, er det ikke bare du som synes den var litt uoversiktlig og vanskelig å få helt taket på :)
Vokterne var i hvert fall de som ble utplassert for å sørge for at alt gikk riktig for seg.
Jeg leste den også på Kindle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Takk for svar :)
Jeg har faktisk lyst til å lese den på ny om en stund for jeg syntes den hadde mange gode partier og en stille varme slik ofte japanske forfattere har.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det kan kanskje være lurt å lese den på nytt. Jeg leste den litt stykkevis og delt for ikke å bli ferdig altfor lenge før leseperioden var over. Det kan jo ha bidratt til at jeg syntes den virket ekstra oppstykket …
Har du forresten lest de to andre bøkene hennes som er oversatt til norsk? Merkelig vær i Tokyo og Herr Nakanos forretning for avlagte gjenstander? Ingen dystopi, noen av dem, akkurat, men absolutt leseverdige bøker, synes jeg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har lest begge disse bøkene av henne og likte dem også godt! Kommer det flere av henne kommer jeg nok til å kaste meg over dem. :)))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste den jeg også og tenkte jeg kanskje skulle dele noen oppfatninger, men fikk ikke tak i verken oversikten eller sammenhengen. Greit at den var kort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, ikke sant? Jeg likte absolutt deler av boka, men det skortet litt på helheten …
Og ja, greit at den var kort, du er flink å se det positive i ting.

Håper du får en god sommer, gretemor!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hjertelig takk, det samme til deg og dine, Monica!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand