Boken tar deg inn i matens kjemiske verden, men for min del blir boken noe uinteressant, men for en som er forelsket i matlaging eller interessert i de kjemiske prosessene i maten og under matlagingen kan dette være en artig bok. Noen interessante oppdagelser fikk jeg, men ikke så mye mer enn det, og noen finske aner i matveien kommer også fram i boken, med tanke på at jeg selv er halvt finsk, så var akkurat det en liten godbit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TorRufsetufsaSynnøve H HoelRagnar TømmerstøAnne Berit GrønbechRandiAKirsten LundMarit AamdalritaolineEvaAmanda AElinBeReidun SvensliAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaVannflaskeTovealpakkaEli HagelundSigrid NygaardBerit B LiePiippokattaEivind  VaksvikGroHilde H HelsethRoger MartinsenDemeterStig TKristine LouiseKjell F TislevollFredrikTine SundalTurid KjendlieAnne-Stine Ruud HusevågHarald KPär J ThorssonIngunn SFrank Rosendahl SlettebakkenCathrine PedersenLillevi