Ei koselig bok om kløna Buffy By. Hun bor sammen med broren og moren. Hennes amerikanske far har de ingen kontakt med. Familien har veldig dårlig råd, og moren strever hele tiden med å få endene til å møtes, og leter stadig etter en jobb. En dag får Buffy være med på et gratiskurs i slalåm. Det faller i smak! Men hvordan skal Buffy få råd til å ha en så dyr hobby?

Dette er ei fin og usentimental bok om fattigdom i Norge, om det å bo i et sosialdemokrati (Som Buffy selv er svært opptatt av), et eventyrlig godt klassemiljø og savnet etter en far. Anbefales fra mellomtrinnet og oppover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kine Selbekk OttersenBjørg Marit TinholtHarald KIngunnJConnieHanne Kvernmo RyeAnne ØverkilLisbeth Kingsrud KvistenmgemoiraTine SundalAnn ChristinVibekeWenche BrohaugHeidi HoltanChristinaBenedikteEllen E. MartolBente Aimee BorrenAnn Marlen EngerBård StøreNils PharoTheaTanteMamieBjørg L.SolBeathe SolbergEvaMarianne  SkageLilleviTonjeMartaifartaReadninggirl20Hilde H HelsethSol SkipnesHelge-Mikal HartvedtSynnøve H HoelGitte FurusethEileen BørresenJakob Sæthre