BOKOMTALE: Snøstorm av Anders K. Smedstad. Leseeksemplar fra Kontur

Lucas går på teologistudiet, og planlegger å bli prest. En dag blir han kjent med Jonathan som selger dop, og får med Lucas på dette for å finansiere studiene. Nå blir det et liv med masse penger, hard festing og mange jenter. Blant dopkundene er det mange kjente og offentlige personer. En dag de skal levere til en rapper, finner de han skutt i boblebadet.

Dette er en veldig annerledes bok enn de som jeg pleier å lese. Historien er lettlest, orginal og spennende på sin måte. Deilig variasjon blant mylderet av andre bøker.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin