George R.R. Martin gjør det igjen. Denne boka forsetter serien med perfesjonisme. Nydlige beskrivelser, herlig action, og selvfølgelig tårer og hjertesmerte. Må nok si at denne boka er hakket tristere enn den første (selv om den første ende utrolig trist), men den er en solid og vel-gjennomført oppfølger. Annbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Mannen min er fullstendig oppslukt i disse bøkene fortiden.

  • Kjære, er du der? Hører du meg? Neivel....
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hører deg, som alltid. A Clash of Kings er fantasy med lite magi, men mange intriger og hvor det ikke er klare skiller mellom onde og gode. Ikke helt typisk fantasy med andre ord. Det er et føydalt samfunn hvor de forskjellige familiene kjemper om makt, og hvor alliansene skifter. Noe av det som er morsomt er at det ikke er lett å gjette hvor handlingen skal fortsette, dette også til motsetning fra annen fantasy. Mest krig, intiger og lite romatikk. Kanskje en bok mer for hannkjønn?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var enig i alt du skrev om A Clash of Kings, Trym. Helt til siste setningen. Ikke alle damer har Drømmehjertet som favorittbok.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Enig, og meir sorg, frustrasjon og elende har du i vente i dei neste 2 bøkene =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund Ådnøy