🇧🇻 Dette er en historie om å være pårørende, om nære relasjoner, om å vokse opp med en mor som i perioder er alvorlig psykisk syk, om mørke og lyse dager, om mødre og døtre, om selvmord, om helsevesenet, om pasientrettigheter osv.

Aakre er åpen om sin mors selvmord i denne biografien. Det må være vanskelig å fortelle åpent om selvmordet til en av sine nærmeste uten å utlevere dem. Aakre framstår ærlig, men også svært varsom i sin biografi "Mødre og døtre". 

Aakre og hennes søster er to døtrene som forsøker å forstå hva som skjedde den siste tiden da moren levde og var innlagt, de krever at noen i systemet skal stilles til ansvar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karin  JensenKirsten LundRuneAvaHilde H HelsethHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H Hoel