Vi er på de Ytre Hebridene. igjen er jeg grepet av Peter May sine fantastiske skildringer fra Hebridene- en pageturner. En mann krabber opp fra sjøen på ei strand og blir liggende utmattet i sanden, men kommer etter hvert til hektene. Men han har ingen formening om hvem han er.
Han begynner å lete etter spor om hvem han kan være, og kommer da over et lik på en øy langt til havs. Er det han som har drept ham?

Kriminalbetjent Gunn, som vi kjenner fra Lewis-triologoen, får saken med den drepte.
I Edinburgh er den unge Karen Flemming fremdeles i sorg over faren som tok livet sitt for to år siden. En dag får hun et brev faren etterlot til henne, og får et håp om at han fremdeles kan være i live …

Peter May har igjen skrevet et spennende plot. Det ble et spennende og fascinerende gjensyn med Ytre Hebridene, med naturen og folket.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Marianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30Demeter